biler

Find din nye brugte bil online

Find din nye brugte bil online

Når husstanden får brug for at udvide vognparken – for eksempel på grund af familieforøgelse eller andre ændringer i det daglige liv – er det en god idé at gøre sig umage med udvælgelsen af det nye firhjulede familiemedlem. Bilen skal kunne holde til daglige ture med det mest værdifulde gods, nemlig familiens øvrige medlemmer – store som små.

Det betyder at du ikke bør forlade dig på en brugt bil købt privat. Når du køber en brugt bil direkte fra dens ejer har du ikke en chance for at vide om du køber katten i sækken. Med mindre du selv er mekaniker eller har udvidet forstand på kubik og mekanik vil du have meget dårlige forudsætninger for at kunne vurdere om en bil er i god stand.

Under det smukt lakerede ydre kan der skjule sig graverende rust skader eller nedslidte dele som kan være dyre at udskifte. Og samtidig løber du risikoen for at bilen bryder sammen eller måske helt opgiver ævred og ikke vil starte på kritiske tidspunkter og steder.

Skal jeg købe en ny bil?

Derfor kan det være oplagt at bide i det sure æble og købe en spritny bil. Men her skal du være opmærksom på at nye biler i Danmark er utroligt dyre.

De høje skatter og afgifter på fabriksnye biler gør det nærmest umuligt for almindelige lønmodtagere at finansiere køb af ny bil uden at skulle optage et bil lån. Og det er ikke sikkert du er et sted i dit liv hvor du har lyst til at gældsætte dig yderligere.

Find en god brugt bil online

I stedet kan du vælge at finde en brugt bil af nyere dato i fin og køreklar stand på Danmarks største bil portal Biltorvet. Kig ind på Biltorvet og se de mange annoncer for brugte biler til salg online.