biler

Biler til racerløb

Biler til racerløb

editorial

Det er desværre ikke os alle, der for det første har råd til at anskaffe sig en god racerbil, men hvem ved, måske kan du faktisk finde en på Biltorvet.dk, og hvis der ikke er en nu, så dukker der måske en op senere – og er du virkelig tålmodig, så kommer der måske en annonce på med lige dén, du altid gerne har villet eje.

Men udover dette er det også et ret så lukket land at komme ind i for at kunne deltage i racerløb, om det så er Formel 1, Le Mans, Nascar eller noget helt andet, for det er en dyr sport at deltage i på lige fod med at have heste med til hestevæddeløb.

Ellers kunne alle mennesker jo bare deltage, men udover man skal igennem en godkendelsesproces og søge optagelse for at deltage, så er de racerbiler jo i den dyre ende – og det gælder også de “billigste”, man kan finde på markedet.

Og hvad duer det at have den billigste bil i sin vægtklasse, når man så kan være ret så sikker på, at man taber?

Man skal have mekanikere, eksperter, assistenter og så videre, der hele tiden kan tage sig af ens bil, og den slags mennesker er heller ikke billige at betale sig fra.

Men før man når så langt, så skal man jo netop have fat i ens racerbil, og det er jo ikke altid, at man bare lige kan købe sådan en hos den lokale skrothandler – og hvis man kan, så skal den nok sættes en del i stand.

Derfor starter de fleste da også med at finde sponsorer, der vil støtte og yde sponsorat til ens deltagelse i et sportsløb, og den proces i sig selv kan tage tid, da der er tale om mange penge, der skal postes i sådan et projekt.

Men hvis man ikke forsøger, så vinder man jo aldrig.