biler

Find lækre, brugte biler online

Find lækre, brugte biler online

editorial

Det kan være fristende og tillokkende at se sig om efter en fabriksny bil, når du som første gangs køber står for at skulle anskaffe dit første køretøj. Der er da også mange lækre ting ved at sætte sig ind i en splinterny bil. Det jomfruelige indtræk, duften af ny bil, de mange top of the line features og alt de smarte ekstraudstyr, samt fornemmelsen af, at ingen har kørt bilen før. Men du bør tænk på, at din spritnye bil allerede mister størstedelen af sin værdi inden for det første par år – og at værdien allerede begynder at rasle ned, det øjeblik du triller ud fra forhandleren.

Find en nyere, brugt bil – det betaler sig

En ny bil er heller ikke nogen billig affære, og selv om du kan finde finansiering af din bil, er det alligevel ærgerligt at gældsætte sig for hundrede vis af tusind kroner til ære for den forholdsvist kortvarige glæde, en ny bil giver dig. Især når du kan få en brugt bil med ganske få år på bagsmækken for en brøkdel af nyprisen.

Mange firmabiler sættes til salg efter ganske få år, fordi virksomheder er afhængige af, at deres medarbejderes biler er i absolut tip top stand. Det samme gælder leasing firmaer og biludlejnings firmaer. Du kan, med andre ord, finde en bil, som for 3 – 4 år siden var splinterny, til en meget lavere pris. Og så kan det sagtens tænkes, at du får meget mere ekstra udstyr med, end hvis du købte den fra ny af.

Hvor finder jeg gode, brugte biler?

Du bør naturligvis være opmærksom på ikke at købe katten i sækken, når du bevæger dig ud på markedet for brugte biler. Hos Biltorvet.dk finder du udelukkende annoncer fra autoriserede forhandlere af brugte biler – og du kan dermed være sikker på, at samtlige biler holder en god kvalitet i forhold til prisen. Se bilerne online her.