bolig

Søger du lejeboliger tæt på Kolding?

Søger du lejeboliger tæt på Kolding?

Vil du gerne bo i et hyggeligt område nær Kolding? Hvor du kan flytte ind i et helt nyt og smukt rækkehus? Og så endda til leje? Så du slipper for besværet med at købe en ejendom selv. Det giver nemlig en hel del frihed at bo til leje. Der opføres 69 lækre rækkehuse i området Dalby Bakke nær Kolding, som udlejes fra medio 2019. Har det fanget din interesse? Læs med videre i artiklen og find ud af mere om dette lejeboligprojekt. 

Dalby bakke: lejligheder tæt på Kolding

I området Dalby Bakke, som ligger i udkanten af Kolding, finder du de smukkeste rækkehuse. De er to forskellige slags, som er opført i enten et eller to plan, og de har mellem 3-5 værelser. Du kan derfor sagtens finde en lejebolig, som passer til dine behov. Alt i alt bliver der opført 69 fine rækkehuse, hvoraf 13 af dem er klar allerede medio 2019. 

Hvordan er området?

Området er super lækkert og naturskønt. Det er som at bo i Kolding, bare lidt mere roligt, knap så meget trafik og lige lidt mere natur omkring dig. Uden at du skal flytte helt ud på landet. For i dette populære område har du også nogle dejlige naboer omkring dig. 

Planen for området er, at det skal videreudvikles med legepladser, børnehave, skole og idrætsfaciliteter. Det kan derfor godt betale sig at flytte ind her. Området er meget “upcoming” og bliver kun mere og mere populært.  

Hvordan kommer jeg i betragtning til en af disse lejligheder tæt på Kolding?

Er du interesseret i at leje et af de fine, arkitekttegnede rækkehuse i Dalby Bakke? Så kan du skrive dig op på en interesseliste på deres hjemmeside. Så vil du blive kontaktet med mere information omkring lejeboligerne. Du kan også læse meget mere om disse attraktive lejeboliger tæt på Kolding på hjemmesiden for Dalby Bakke.