Kanttråd til robotplæneklipper

Kanttråd til robotplæneklipper; over eller under jorden?

image

editorial

Går du og overvejer at købe en robotplæneklipper? Så venter der dig megen sparet arbejde. Sommeren er nemlig højsæson for græssets vækst. Du kan altså regne med at skulle slå din plæne flere gange om ugen hvis den skal holde sig pæn og veltrimmet. Og skal dette foregår med håndkraft kan du således se frem til mange svedige timer som du sikkert kunne have brugt på langt sjovere ting.

Når det kommer til have arbejde er græsslåning nemlig ikke den mest spændende, inspirerende eller kreative aktivitet. Med en robotplæneklipper kan du overlade den sure og ensformige tjans til moderne teknologi, og samtidig få en smuk plæne hvis kanter står knivskarpt. Især hvis du sørger for at få monteret den til din robotplæneklipper hørende kanttråd korrekt.

Hvad er kanttråd til robotplæneklipper?

Kanttråd til robotplæneklipper er et særligt kabel – også kaldet afgrænsnings kabel – som fortæller din robotplæneklipper hvornår den skal vende om. Med et korrekt monteret kanttråd til robotplæneklipper slipper du for at skulle bekymre dig om hvorvidt din robotplæneklipper er i fare for at ødelægge dine bede, eller måske endda stikke af hjemmefra.

Kanttråd til robotplæneklipper afgrænser, med andre ord, perimeteren for robotplæneklipperens arbejde. Du kan vælge at montere din kanttråd i niveau med plænen, altså over jordens overflade, ved hjælp af pløkker. Dette er dog hverken praktisk eller æstetisk set den mest optimale løsning. Børn og dyr kan falde over tråden og dermed forrykke den så at den skal monteres på ny.

I stedet kan du vælge at lade kanttråd til robotplæneklipper nedfræse i jorden langs kanten af din plæne. Så længe kanttråden ikke ligger for dybt vil sensorer i din robotplæneklipper sagtens kunne registrere kanttråden og holde sig inden for det af kanttråden afgrænsede område.

Hvis du ønsker hjælp til nedlæggelse af kanttråd til robotplæneklipper kan du kontakte Kabelnedlægning.dk via hjemmesiden kabelnedlaegning.dk