blogger

Hyr en blogger og styrk din online forretning

Hyr en blogger og styrk din online forretning

editorial

Vil du gerne øge synligheden af din hjemmeside på nettet? Så bør du få dig en blog.

Hvad er en blog?

En blog er i sin grundform en samling af artikler som har relevans for indholdet på din hjemmeside eller i din webshop. Sælger du for eksempel bådudstyr vil en blog typisk indeholde artikler om sikkerhed ombord, udstyr og materialer til vedligeholdelse og pleje af båd, samt diverse indhold om regler til søs og så videre.

Fra blog artiklerne vil der samtidig være interne links, det vil sige links til øvrigt indhold på din side. Det kan for eksempel være andre artikler, eller varer i din online shop.

En blog artikel vil typisk holde en længde på mellem 1200 og 2000 ord, men kan også sagtens være meget længere. Som hovedregel vil en blog artikel, som er forholdsvis lang, give det bedste resultat – især hvis den samtidig indeholder billeder eller videoer.

Samtidig er det en god idé at have øje på mængden af relevante søgeord – de såkaldte keywords, search phrases eller search terms – i teksten. Dette er nemlig relevant i forhold til Googles bedømmelse af tekstens – og dermed din hjemmesides – kvalitet. Og derfor er det vigtigt at din blog bliver skrevet af en dygtig og erfaren blogger

Hvad er en blogger?

En blogger er en tekstforfatter som har specialiseret sig inden for udfærdigelse af tekster i blog format. Når en tekst skal passe til blog format betyder det at den indeholder bestemte elementer, og samtidig holder en vis længde. Det er for eksempel vigtigt at artiklerne på din blog lever op til særlige krav omkring mængden af søgeord samt sætningernes længde og artiklens generelle læsbarhed.

En blogger vil vide præcis hvordan den kage skal skæres, og levere blog tekster som passer præcis til din forretnings behov. Hyr en blogger på wordpens.com/hyr-en-blogger.