albryg

Find brygudstyr i høj kvalitet hos Albryg

Find brygudstyr i høj kvalitet hos Albryg

editorial

Elsker du smagen af god øl – og er du en af de mange danske øl entusiaster, som med glæde har iagttaget fremkomsten af hundredvis af mikro bryggerier gennem de seneste år? Er du vild med at prøve nye øltyper fra ind og udland? Og ville du ønske, at du selv kunne gøre de små bryghuse kunsten efter?

Så har du faktisk chancen nu. Ølbrygning i eget hjem har aldrig før været så populært – og det har heller aldrig været så nemt at skaffe det rigtige udstyr hertil som det er nu. Hvis du gerne vil i gang med ølbrygning på amatør plan, er det bare med at slå til.

Du behøver ikke at investere spidsen af en jetjager i dyrt brygudstyr, eller for den sags skyld rydde garagen for at få plads til det. Du kan nemlig sagtens finde brygudstyr til nybegyndere, således at du kan påbegynde din nye hobby på en mindre skala. Og så kan du altid arbejde dig op til de mere avancerede bryganlæg siden hen.

Hvor finder jeg nybegynder brygudstyr?

I den online shop på Albryg.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen med dit hjemmebryggeri.

Hvis du ønsker at lægge forsigtigt ud, kan du starte med en All Grain Kit i en af de mange forskellige smags varianter. En All Grain Kit består af alle de nødvendige ingredienser til ølbrygning – malt, byg, humle, gær og sukker – i nøje afstemt forhold, samt en række tilbehør. Du behøver blot at kunne mønstre en gryde og en kasserolle samt en si og et dørslag. Med dette beskedne udstyr kan du på kort tid brygge fire liter utroligt velsmagende øl, samtidig med at du lærer brygge processen at kende.

Du kan læse mere, og finde dit brygudstyr, på Albryg.dk