dødsbo

Få den bedste assistance til vurdering og rydning af dødsbo

Få den bedste assistance til vurdering og rydning af dødsbo

editorial

Når du står midt i sorgen over et nyligt dødsfald i din tætte familie eller vennekreds, kan det være fuldstændig uoverskueligt at skulle forholde sig til alle de praktiske opgaver, et dødsfald medfører. Blandt disse er bortskaffelse af alt det jordiske gods fra den afdødes tidligere bolig – det såkaldte dødsbo.

Hvem kan hjælpe mig med rydning af dødsbo?

Hvis du føler dig helt på herrens mark med hensyn til tømning og rydning af dødsbo, er der til alt held professionel hjælp at hente.

Det kan godt være rigtig svært at vide hvor man skal begynder, når et – måske endda temmelig omfattende – dødsbo skal ryddes. Derfor tilbyder Marskandiseren i Store Kongensgade hjælp til såvel vurdering af effekter som til bortskaffelse af al indbo på behørig vis.

Marskandiseren i Store Kongensgade har over fire årtiers erfaring med vurdering og rydning af dødsbo, og kan således være behjælpelig med alle typer dødsbo i alle størrelser. Når du vælger at overlade opgaven med rydning af dødsbo til Marskandiseren i Store Kongensgade, vil alting foregå efter en kontrakt, du og din marskandiser på forhånd har indgået og underskrevet.

Det kan for eksempel være, at du kune ønsker dele af dødsboet vurderet og bortskaffet. Det kan også være, at du ønsker at sælge hele dødsboet rub og stub til din marskandiser, og i så tilfælde vil du få pengene overført med det samme.

Marskandiseren i Store Kongensgade er autoriseret til håndtering af dødsbo, og overholder således alle etiske og professionelle retningslinjer inden for dette område. Du kan trygt regne med en diskret og respektfuld behandling af såvel dødsboet som af dig selv og øvrige efterlevende, når du vælger Marskandiseren i Store Kongensgade som din marskandiser i forbindelse med rydning af dødsbo.

Du kan læse mere, og kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade, på dødsbo-rydning.dk