dør

En metode til at annoncere sig på den anden side af døren

En metode til at annoncere sig på den anden side af døren

editorial

Kender du også det med, at du ikke ved, om du blev hørt på den anden side af en hoveddør?

Det kan være en flot dør fra Klarwindows.co.uk, som man står foran, så man forsøger ikke at banke for hårdt på den, så man ridser den, men det er trods alt en hårdfør dør, så man er ret så sikker på, at den nok skal kunne holde til en del.

Men man kan så ikke høre eller se liv inde på den anden side, men der er en bil i carporten, og man har en stærk antydning af, at vedkommende er hjemme.

Desværre er vedkommendes mobiltelefon desværre slukket, så den vej kan man heller ikke komme i kontakt med personen, så nu er spørgsmålet, hvad man så gør.

For man vil jo ikke virke for aggressiv som en dørsælger, så man skræmmer vedkommende fra at åbne, men man vil dog alligevel gerne have fat i den person, der bor her.

dør

Man må blive ved, indtil den dør åbner sig 

Man har ikke ligefrem et hemmeligt bankesignal, så vedkommende i huset ved, at det er en ven, der banker på, og selv hvis man havde, så er det jo ikke sikkert, at de kan høre en på den anden side.

Måske er personen langt væk i den anden ende at huset til at kunne høre en banke på, så man prøver at fordoble muligheden for at komme igennem til den anden side: Man ringer også på.

Det her er bare så ikke sådan en ringeklokke, hvor man også kan høre den udenfor, så man ved faktisk ikke, om den virker eller ej, for den lyser heller ikke op.

Der er jo også det problem, at vedkommende kan sidde derinde med høretelefoner på og derfor hverken kan høre, at man banker eller ringer på.

Måske skal man prøve igen sener at kigge forbi.