ventilationsfilter

Døjer du med fugt på badeværelset?

Døjer du med fugt på badeværelset?

editorial

Hvis du skal tage et brusebad eller hoppe en tur ned i badekaret, så skal du huske at få luftet godt ud efterfølgende. Dampen fra det varme vand kan nemlig godt sætte sig på dine klinker, og du kan risikere, at der kommer kalkskader. Ligeledes kan dampen skade fugen i dine klinker, så du skal i gang med en masse skurecreme for at få eventuelt begyndende svamp af. Det kan godt blive lidt af et projekt og i værste fald koste dig en del.

Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med to råd til, hvad du kan gøre for at bekæmpe fugtskader på dit badeværelse. 

1. Luft godt ud

Når du er færdig med dit bad, så skal du huske at lufte godt ud efterfølgende. Hvis du undlader at åbne vinduet, kan vandet stå og få lov til at trænge ind i dine klinker og efterlade kalkrester. Det er smadder irriterende, særligt hvis du har et nyere badeværelse, som du gerne vil holde ved lige. Hvis du har et vindue, så kan du åbne det, når du er færdig med badet. Du kan også tørre efter med et håndklæde, så badeværelset kommer til at se fint ud efterfølgende. Du kan også erhverve dig en skraber, så du kan skrabe af, når du er færdig med dit bad. 

 

2. Investér i et ventilationssystem

Hvis du ikke allerede har et ventilationssystem, så kan vi anbefale at du får fat i en. Det kan også være, du skal have skiftet en gammel ventilationsvifte ud i dit badeværelse, da det ikke får dampen ordentligt ud mere. Der findes mange løsninger på ventilationssystemer, så det passer lige til dit badeværelse. Du kan få ventilationssystemer, som du enten kan starte selv eller som går i gang, når den kan fornemme damp i rummet. Så slipper du for at bekymre dig om det, når du er færdig med dit bad.

Du kan besøge https://www.billigfilter.dk/ og se hvad de har af forskellige ventilationssystemer og filtre til dem, så du finder et, der passer til dig og dit badeværelse.