gulvafslibning frederiksberg

Bestil en professionel gulvafslibning Frederiksberg

Bestil en professionel gulvafslibning Frederiksberg

editorial

København og Frederiksberg er hjemsted for utroligt mange smukke boliger fra mange forskellige årtier. Nogle af de ældste huse i Hovedstaden er opført i 1600 tallet, og den indre by og det centrale Frederiksberg huser især mange bygningsværker fra slutningen af 1800 tallet og begyndelsen af 1900 tallet. De lækre patricier villaer på Frederiksberg er prima eksempler på en arkitektur, som stadig holder ifølge moderne standarder. Og dengang blev alle boliger opført med et massivt og holdbart trægulv som standard.

Originale trægulve kræver vedligeholdelse

Træ er nemlig et eminent materiale som gulvbelægning. Træ er kønt at se på, lækkert at gå på, og er ikke så hårdt og utilgivende som for eksempel beton eller epoxy. Og er du i besiddelse af et originalt trægulv i dit hjem på Frederiksberg, bør du passe så godt på det som overhovedet muligt. Trægulvetudgør nemlig en ikke uvæsentlig andel af værdien i din bolig. At få lagt et tilsvarende trægulv den dag i dag ville være utroligt dyrt. Og derfor bør du sørge for, at dit lækre, originale trægulv holder sig i så god form som muligt, ved regelmæssig behandling med plejende midler.

Et slidt trægulv er et beskidt trægulv

Hvis du oplever, at dit trægulv ikke rigtig vil blive rent og skinnende, men beholder et grimt og mat udseende uanset hvor meget du vasker det – så er det på tide at ringe til en gulvmand og bestille tid til en gulvslibning. Ovenstående er nemlig et sikkert tegn på, at dit gulv er så slidt, at du ikke længere kan opnå hverken et kønt resultat eller optimal beskyttelse ved gulvvask alene. Træværket har nemlig mistet den beskyttende film, som udgøres af eksempelvis sæbe eller olie, og er dermed blevet sårbart, tørt og porøst i overfladen.

Gulvkanonen.dk kan hjælpe dig med en gulvslibning med efterbehandling, som efterlader dit trægulv så smukt som nylagt.