jagtudstyr

Anskaf udelukkende autoriseret jagtudstyr

Anskaf udelukkende autoriseret jagtudstyr

editorial

Der er i visse tilfælde, hvis man måske handler lidt lemfældigt og måske ikke studser over, at et såkaldt kendt brand pludselig bliver solgt på en ukendt hjemmeside til langt under halv pris, og det står ikke til udsalg, at man bliver snydt.

Varen bliver endda sendt fra udlandet langt væk, og det lignede heller ikke, man skulle indtaste de sædvanlige betalingsoplysninger, som det ellers er sædvane.

Og ganske rigtigt: enten får man flænset ens konto, varen dukker ikke op, eller man risikerer måske – i bedste tilfælde – at få en vare, der er en kopivare.

Så har man fået sig en lang næse, men så er det heller ikke værre end det, for så kan man smide varen ud og har fået en lærestreg – og ens bank er ofte villig til at betale de penge retur igen.

Men det er noget andet, hvis du er ude i, at du skal anskaffe dig noget brugsudstyr, som skal bruges til seriøse sammenhænge og ikke bare til pynt eller halvpraktiske anledninger.

Vi tænker her på sådan noget vigtigt som jagtudstyr, rifler, knive med videre, hvor man jo decideret skal ud at slå andre dyr ihjel.

For det første er man nødt til at være sikker på, at man anskaffer sig noget, som kan dræbe dyrene, så de ikke lider.

Man vil heller ikke her have sig en kopivare, som kan være farlig for en selv og måske andre at bruge, fordi de ikke er godkendte og sikrede.

Men så kan det også være farligt at bestille den slags fra udlandet og mærkelige hjemmesider, fordi man så skal have det tilsendt over flere landegrænser.

Her kan man blive stoppet i tolden og meldt til politiet, fordi man har forsøgt at få våben over grænsen.

Selvom man har handlet i den bedste tro, så er der jo stadig tale om våben!

Handl derfra hos dem, der er autoriserede, og som du har tiltro til.