Vielsesringe

Vielsesringe til den store dag

Vielsesringe til den store dag

editorial

Få ringe er så betydningsfulde og vigtige som de ringe man køber til ens bryllup. Derfor skal de også være de helt rigtige. En vielsesring symbolisere et pars kærlighed og ønske om at leve sammen resten af livet. Der er flere måder at købe en vielsesring på. Du kan gå til en guldsmed og få designet jeres helt egen eller i kan gå i en butik og vælge. Det er også muligt at købe dem online. Fælles for alle mulighederne er, at det er vigtigt at du kender den helt rigtige størrelse, især hvis du har planer om at der skal indgraveres i ringene. 

Mål din fingers størrelse

Inden i vælger jeres vielsesringe skal i starte med at måle jeres ringfinger. Husk der forskel på hvor stor din finger er om morgen og om aftenen eller hvis det er meget varmt. Er den ring i har valgt meget bred skal i vælge en større størrelse end hvad målingen viser.

Der er flere muligheder for at måle fingeren. En af dem er at tage en meget tynd tråd og måle omkredsen af fingeren. Alternativ kan man besøge en guldsmedebutik og få dem til at måle fingerens omkreds. En ring der er blevet indgraveret kan ikke byttes, så vent til at i har prøvet ringene og set om de passer som de skal.

Vielsesringe med eller uden ædelstene

En vielsesring kan være meget mere end en enkel guldring som man ser især mange mænd går med. Det er muligt at vælge en af f.eks. rød eller hvidguld. Det er også muligt at få en eller flere ædelstene i ringen. Det er meget almindeligt at der er en ædelsten i kvindens, men ikke i manden. Samtidig er mandens ring ofte bredere end kvindens, så den passer bedre til en større og kraftigere hånd.