videoovervågning

Videoovervågning - når hjemmet skal beskyttes mod indbrud

Videoovervågning - når hjemmet skal beskyttes mod indbrud

editorial

Ønsker du at beskytte dit hjem mod indbrud og tyveri? Så er der masser af lavt hængende frugter som er lige til at plukke.

Du kan for eksempel med stor fordel sørge for at samtlige indgange til hele huset er sikret med moderne låse. Dette gælder ikke blot hoveddøren, men også alle andre døre inklusive altan og terrasse døre samt større vinduer. Monterer du stærke låse med indvendig vrider på disse potentielle indgange er du allerede et langt stykke hen ad vejen sikret mod indbrud i din og din families bolig.

Samtidig kan du vælge at installere alarmer, eventuelt med både sirene og opkald til vægter tjeneste. Skulle nogen på uretmæssig vis skaffe sig adgang til boligen vil alarmen virke distraherende og på samme tid varsko vagt centralen som så sender folk til stedet. Dette giver tyvene et meget lille vindue – og berigelsen vil helt sikkert være temmelig begrænset.

Sæt trumf på indbrudssikringen med videoovervågning

Hvis du virkelig ønsker at flytte nålen når det handler om sikring af hjemmet kan du supplere med videoovervågning både indendørs og udendørs.

image

Der er mange fordele ved at etablere videoovervågning med professionelle overvågningskameraer. Et synligt opsat overvågningskamera nær boligens primære indgangs parti kan, sammen med tydelig mærkning, kunne skræmme mange potentielle misdædere fra at gennemføre deres forehavende.

Ingen har lyst til at havne på de knivskarpe billeder som et moderne overvågningskamera anno 2022 kan levere, selv i mørke eller i tåge. Og skulle indbrudstyven alligevel beslutte sig for at bryde ind vil optagelser fra de indendørs overvågningskameraer kunne fungere som dokumentation over for politi og forsikringsselskab når du anmelder forbrydelsen og søger om erstatning.

Find det bedste udstyr til videoovervågning hos DKKamera

Hos den danske leverandør af videoovervågning udstyr DKKamera kan du bestille alt hvad du skal bruge til etablering af videoovervågning online. Du kan se det store udvalg af overvågningsudstyr på https://www.dkkamera.dk/