TV2 play

TV2 Play sikrer dig underholdning døgnet rundt

TV2 Play sikrer dig underholdning døgnet rundt

editorial

Stream dig til en verden af underholdning

Engang var det fjernsynet, der bestemte, hvornår du skulle indfinde dig i sofaen med cola og popcorn. Det gammeldags flow-tv viste programmerne en gang om dagen, og så var det ellers med at være der, hvis ikke du ville gå glip af dit yndlingsprogram. Med en streamingtjeneste som TV2 Play er der nu fuld adgang til underholdningen fra TV2’s bedste programmer døgnet rundt. Med et klik på fjernbetjeningen kan du streame lige det indhold, du har lyst til på hvilket som helst tidspunkt. En fantastisk verden af underholdning venter på dig.

Gå i arkivet eller se programmerne live

På TV2 Play kan du se TV2’s programmer online. Du kan både gå i arkivet og se programmer, der tidligere har været sendt, og du kan se alle TV2’s kanaler live. Med TV2 Play kan du altså sige pænt farvel til dit antennekabel og dyre programpakker. Så længe dit tv kan forbindes til internettet, kan du på denne måde få det tv, du ønsker dig på en virkelig smart måde. På TV Play har du også mulighed for at se foran med populære serier som Badehotellet. TV2 lægger nemlig som regel næste uges afsnit op, så dig der ikke kan vente en hel uge kan få styret nysgerrigheden.

Tag TV2 med på farten

Med TV2 Play har du altid dine favoritprogrammer fra TV2 lige ved hånden. Det betyder, at når du sidder i S-toget på vej til skole eller arbejde, så kan du lige snuppe dig det seneste afsnit af for eksempel Badehotellet. Dermed kommer en dødssyg togtur til at gå meget hurtigere. Så uanset om du er til nyheder, comedy eller serier, så har TV2 Play altid det rette indhold, som ikke er længere væk end på din smartphone eller tablet. Indhold der bare gør din hverdag sjovere eller mere interessant.