sports massage

Sports massage er luksus for krop og sjæl

Sports massage er luksus for krop og sjæl

editorial

Er du træt og uoplagt i hverdagen, og føler du at du har svært ved at slappe af? Så bør du forkæle dig selv med en god massage på regelmæssig basis.

Hvorfor skal jeg gå til massør?

Der er mange gode grunde til med jævne mellemrum at lægge sig på briksen og lade en dygtig massør ælte dig godt og grundigt igennem. Ud over det at massage for det meste er rigtig behageligt og afslappende i sig selv findes der også mange gode langtrækkende virkninger ved massage.

Når massøren bearbejder dine muskler og dit bindevæv med tryk og strøg vil kroppens naturlige kredsløb stimuleres. Det betyder at musklerne får tilført frisk blod, og dermed ny ilt og næring. Dette kan medvirke til at gøre musklerne stærkere og samtidig løsne op for de spændinger som giver anledning til spændinger og stivhed.

image

Samtidig aktiveres lymfe systemet således at ophobede affaldsstoffer kan transporteres bort. Og endelig vil massørens berøring få kroppen til at udløse endorfiner og oxytocin – to vigtige signalstoffer som afstedkommer en øjeblikkelig lykkefølelse og samtidig modvirker fysiske og psykiske stress symptomer.

Mere overskud i hverdagen med massage

Du vil sikkert føle dig både søvnig og slatten lige efter en massage – og derfor vil du få en fantastisk nattesøvn. Dette bidrager til at højne dit energi niveau i det daglige. Din krop vil få nemmere ved at omstille sig fra arbejde til afslapning. Og på sigt kan du sænke dit stress niveau.

Hvor finder jeg den bedste sportsmassage i Kolding?

Er du bosat i det sydlige Danmark, nærmere betegnet Kolding, Vejen, Vamdrup eller omegn? Så kan du med stor fordel booke tid til sports massage hos Tik Saras Massage. Den dygtige Tik Sara har mange års erfaring som massør, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig. Klik ind og book tid på tiksarasmassage.dk