mad ud af huset

Spar på energien - bestil mad ud af huset til festen

Spar på energien - bestil mad ud af huset til festen

editorial

Er du arrangør af familiens næste store fest? Så bør du overveje catering.

Hvorfor ikke bare lave maden til festen selv?

Måske synes du at det virker upersonligt at bestille catering til en fest. Du er måske også bange for at det bliver uforholdsmæssigt dyrt med mad ud af huset fra et cateringfirma. Og du er sikkert overbevist om at du sagtens selv kan klare at stå for bespisning af dine mange gæster.

Men her skal du tænke på at madlavning til en fest, hvor der kommer meget mere end ti gæster, ikke kun er et spørgsmål om at tilberede de mange retter. Dette er krævende nok i sig selv, og du skal forberede dig på at stå i køkkenet i flere dage op til – samt måske endda under – festlighederne. Dertil kommer at du også selv skal sørge for indkøb af diverse ingredienser.

Du skal kunne opbevare såvel råvarer – for eksempel kød og fisk – som færdig tilberedte retter på forsvarlig vis. Og dette kan godt være op ad bakke hvis du kun er i besiddelse af et almindeligt køle fryse skab samt et køkken i standard størrelse.

Trakter dine gæster med mad ud af huset og spar tid, besvær og penge

Samtidig vil du ikke kunne opnå samme besparelser på indkøb af råvarer og ingredienser som et professionelt cateringfirma kan – og du har slet ikke samme stordrift fordele. Det kan, med andre ord, bedst betale sig at bestille mad ud af huset til festen.

Et catering firma vil i langt de fleste tilfælde kunne fremstille de mange spændende retter både bedre billigere end du selv vil kunne. Og så slipper du for at svede i dit køkken i mange timer. Maden bliver bragt direkte til din dør, og til det aftalte tidspunkt. Alt hvad du skal gøre er at anrette den på fade eller på en buffet – og så ellers bare slappe af, more dig, og nyde festen.

Bestil mad ud af huset på https://www.kokken-jomfruen.dk/