Smukt og holdbart trappedesign med ståltrapper
ståltrapper

Smukt og holdbart trappedesign med ståltrapper

En ståltrappe er en praktisk løsning for dig, som ønsker en solid og holdbar trappe i et smukt design. I modsætning til en stentrappe giver en ståltrappe mulighed for et anderledes let og luftigt look uden at give køb på sikkerhed eller slidstyrke.

Særligt designede ståltrapper fra Røn Petersen ApS

Ud over stålkonstruktioner til terrasser, altaner og industri bygninger, kan Røn Petersen ApS også tilbyde stor ekspertise inden for design og fremstilling af ståltrapper. Uanset om du har brug for en udvendig ståltrappe til din bolig, eller om du i din industri eller produktionshal har brug for en større trappe løsning, kan Røn Petersen ApS hjælpe dig med hele processen – fra idé udvikling og design til den praktiske fremstilling og tilvirkning af dit trappe system.

Samtlige ståltrapper fremstillet af Røn Petersen ApS er naturligvis udarbejdet ifølge de gældende lovkrav om sikkerhed i konstruktion, og opfylder dermed alle standarder desangående. Røn Petersen ApS hjælper gerne i forbindelse med planlægning af stålkonstruktioner indeholdende ståltrapper, så resultatet bliver optimalt i forhold til dine ønsker og behov. På den måde får du den beds mulige løsning til netop dit bygge projekt.

Indvendige og udvendige ståltrapper – forskellige modeller

Ønsker du en indvendig ståltrappe i din bolig eller i dit erhvervs kompleks, kan du vælge imellem et stort udvalg af forskellige typer. Du kan for eksempel vælge en flot og dekorativ vindel eller spindel trappe, en praktisk sideløbs trappe eller en kvart eller halvsvings trappe.

Røn Petersen ApS forestår gerne såvel design af din nye ståltrappe som produktion heraf. Og skulle du ønske dig en udendørs ståltrappe, kan du enten få special designet din løsning, eller du kan vælge imellem en bred vifte af færdiglavede designs af brandtrapper og fulgtvejs trapper.

Kig forbi hjemmesiden og få et uforpligtende tilbud på en løsning, som dækker dit behov for ståltrapper.