vibrator æg

Sæt ikke et vibrator æg og sexlegetøj generelt dårligt lys

Sæt ikke et vibrator æg og sexlegetøj generelt dårligt lys

editorial

Nu er vibrator æg måske ikke lige det sexlegetøj, der er mest udsat for latterliggørelse og nedværdigende opførsel og nedsættende ord, men det kan bruges som et forsigtigt eksempel på, at selv det mere uskyldige sexlegetøj kan få et dårligt ry.

Det behøver nemlig ikke altid være det mere brutale, omfangsrige, støjende og måske S/M-orienteret sexlegetøj, der bliver ramt af denne dom.

Nu kan sexlegetøj jo ikke forsvare sig selv, og derfor mener mange mennesker, at man godt kan tillade sig at bruge det i en negativ kontekst.
Vi forsøger ikke at sige, at man skal tillægge sexlegetøjet såsom dette æg menneskelige værdier, men for nogle mennesker betyder sexlegetøj en hel del for deres sexlegetøj, og nogle skal derfor tage det i forsvar.

Nogle mennesker køber og anskaffer sig nemlig kun dette sexlegetøj, fordi man skal bruge det til en polterabend, som en for sjov-gave eller til at gøre grin med andre med. Den slags bliver ofte filmet, taget billeder af og lagt ud på sociale medier.

Måske mener man det uskyldigt, men tænk så lige på dem, der rent faktisk bruger det i en positiv kontekst og er glad for at bruge det til det, som det intenderet til.

De vil måske ikke bryde sig om at se det i et negativt lys og tør ikke forsvare det grundet det tabu, der i Danmark på denne front. Og så føler de sig lige pludselig som nogle slibrige karle, der godt kan lide den slags.

Det skal ikke udelukkes, at der bliver lavet “sexlegetøj”, som kun skal bruges for sjovt, men hvis man køber det i en reel sexbutik, så er det med garanti lavet efter, at det skal bruges til nogle mennesker, der har ønsket sig lige netop dette produkt.

Den slags er jo sjældent lavet for sjov, uden man har en idé om, at der rent faktisk er et marked for det.