Brugte biler Horsens

Sælg din bil når du køber den

Sælg din bil når du køber den

editorial

Med mindre at den bil du køber, er skridtet før skrothandleren, er det en god idé at tænke salg, når du køber bil. Det gælder uanset om det er en ny eller brugt bil. Årsagen er at jo bedre du passer på bilen, jo mere vil du få for den når du skal sælge den. Det gælder uanset om du sælger den privat eller via en bilforhandler. 

Mange bilforhandler køber biler af private og sælger dem så videre. Du kan blandt andet finde brugte biler i Horsens.

Brugte biler Horsens

Skal du sælge din brugte bil

Når du har bilen så fortæl ungerne at det med at spise i bilen er et no go. Det samme gælder rygning. Røg er ikke noget der får prisen til at gå op. Overhold de forskellige servicebesøg og sørg for, at det sker hos en autoriseret. Brug også originale reservedele.

Uanset om du vælger at sælge bilen selv eller via en forhandler, skal du starte med at gøre din bil i stand. Vask den, få lavet småreparationer og overvej om det kan betale sig at få lavet evt. større. 

Tag gode billeder og lav en god og præcis beskrivelse af bilen. Både de gode fordele og de mindre positive. Det er vigtigt at du er ærlig. Der er kun et godt førstehåndsindtryk og hvis bilen ikke passer til beskrivelsen vil en evt. køber blive utryg og takke nej tak og lede videre.

Du har mulighed for selv at sælge bilen. Du vil sikkert få mere for bilen eller også kan du vælge at sælge den til en forhandler. Du vil alt andet lige få mindre for den, men du slipper også for selv at skulle bruge tid på at sælge den.

Om du vælger den ene eller anden metode er helt op til dig, din tid og dit sælgergen.