Malerfirma Herfølge

Således skabes god omtale af malerfirma i Herfølge

Således skabes god omtale af malerfirma i Herfølge

Nedskæringer, fyringsrunder, afskedigelser, og hvad det ellers hedder.

Der findes en masse af den slags negative omstændigheder ved et firma, som desværre finder sted for langt de fleste firmaer, og det kan sagtens komme til at ske for et malerfirma i Herfølge, som vi vil tage fat i her.

Men der er nogle spidsfindigheder, som man kan benytte sig af, der er med til at gøre, at man kan lette stemningen og måske en trykket stemning i firmaet, hvis man kan fornemme den slags komme blandt medarbejderne med videre – og der er ikke noget værre end rygter.

Grib for det første fat i det med det samme, når man fornemmer, at rygterne tager over, og man skal altid sige sandheden, men man siger også, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Så måske er sandheden skam, at der skal fyres på nogle områder, og at man så samtidig må rende lidt hurtigere med de ben og bruge de arme, som der er tilbage.

Men: kald det effektivisering, optimering, effekt-udnyttelse, og hvad man ellers kan hive frem af positive ord.

Dog skal det ikke være hule forslag, men det skal være reelle tiltag, som er med til at vende en negativ situation til noget, som man forsøger at udnytte.

Nej, man skal ikke forsøge at forklejne eller gøgle med noget negativt, men hvis man forsøger at forklare alt fra ledelsen til de menige medarbejdere, hvorfor man gør, som man gør og viser, hvad det kan føre med sig af positive ting, så kan det være, at man vender det til noget bedre i dette malerfirma i Herfølge.

Vi siger ikke, at det ligefrem vil skabe jubelscener på arbejdspladsen, men hvis man så går og er lidt trist over en kedelig udmelding, så kan medarbejderen muntre sig op med, at der trods alt var noget positivt i det.