regnskoven

Sådan kan du støtte op om en god sag

Sådan kan du støtte op om en god sag

Hvis du har besluttet dig for at støtte op om en god sag, så er der mange forskellige måder du kan vælge at gøre det på. Der findes mange forskellige organisationer som hver især arbejder på en god sag. Man kan støtte mange forskellige sager.

Mange vælger ofte en sag som betyder noget særligt for dem. Hvis man eksempelvis har haft kræft tæt inde på livet, så støtter man måske Kræften Bekæmpelse. Hvis man går meget op i dyr, natur og klima, så kan man eksempelvis støtte projekt red regnskoven. Måske du elsker naturen og får en frihed ved at gå en tur i skoven, så er det måske den sag du skal støtte, så du fremover altid kan nyde den smukke natur i Danmark og i hele verden.

Man kan eksempelvis både støtte projekt red regnskoven ved at donere til en bestemt organisation hver måned eller år. Man kan også støtte ved at købe gaver og forskellige ting, som man kan bruge i hverdag, fra organisationen. Lige her kan du finde en organisation, som sælger mange fine produkter, hvor du samtidig støtter et godt formål: https://shop.verdensskove.org. Det må man sige ville være at give en gave, som er mere end bare en gave. 

Du skal finde en støtteordning der giver bedst mening for dig

Mange er måske ikke så glad for at forpligte sig til et fast beløb hver måned. Andre har simpelthen ikke budget til at støtte organisationer, selvom de måske gerne ville. Man skal finde den model der passer bedst til en selv og sit liv, hvis man gerne vil støtte en god organisation.

Hvis man gerne vil være med til at redde regnskoven og den danske natur, så kan man eksempelvis købe lækre skærebrædder eller en fin bamse til et mindre familiemedlem, som ikke er dårlige for miljøet. Man kan i mange organisationer støtte dem ved at købe deres produkter, og så går noget af beløbet til eksempelvis red regnskoven.

Det er alligevel begyndt at være meget fremme at man ikke køber plastik legetøj og lignende mere, så man kan lige så godt købe en fin gave og være med til eksempelvis at redde regnskoven også på samme tid – eller et andet godt formål.