GLS track

Sådan foregår GLS track

Sådan foregår GLS track

editorial

GLS er det internationalt logistik-firma, der som – til fordel for dig privat – kan få leveret en pakke via dem, så du ikke er afhængig af levering af et enkelt firma, som ofte var det danske postvæsen før i tiden.

I de seneste par år er udviklingen gået i retning af, at flere og flere leveringsfirmaer af den helt private art har gjort deres indtog på det danske marked, hvor de leverer alt fra store til små pakker og ofte gerne flere ad gangen.

Dette gør de både med bil, båd og fly.

Et af de bedre på dette område er det velrenommerede firma GLS, som du nok kender for deres pangfarve gul og rød skrift med logo på.

En af deres mange gode servicer er deres GLS track, som kort fortalt går ud på, at du har mulighed for hele tiden at spore, hvor langt din pakke er nået i processen.

Lidt mere dybere forklaret går det ud på, at specielt netbutikker har indgået aftaler med GLS om levering, da de er et effektivt firma til dette, gør det grundigt, effektivt og til tiden uden forsinkelser. Så betaler netbutikken firmaet for at levere pakker ud, hvor kunden er med til at betale forsendelsen med gode fordele til følge.

Når du har foretaget dit køb hjemmefra, vil butikken registrere dette, fakturere din ordre, pakke den og så overdrage den til GLS. Fra dette øjeblik går GLS track i gang.

Herfra vil der konstant blive holdt indirekte opsyn via et nummersystem, hvor din pakke har fået et bestemt nummer, som gør, at man altid kan følge varen rundt.

Så vil du få at vide – og du kan tjekke det op på nettet – om din pakke er på vej til et GLS-center til videre fordeling, om den er på vej til dig, og om pakken er blevet afleveret hjemme hos dig eller et andet sted, hvor du har bedt om at få den leveret til.