transport til Litauen

Sådan eksporterer du dine produkter

Sådan eksporterer du dine produkter

Er du selvstændig og har din egen virksomhed, som gerne vil sende dine produkter til udlandet, så du kan få endnu flere kunder og med tiden, måske endda blive et globalt brand?! Så har du brug for en transportløsning. Der findes selvfølgelig firmaer som GLS, UPS og lignende, som du kan sende dine produkter med, men det er ofte dyrt i længden. Det er ikke billigt at bruge en fragtmand, men hvis du sender rigtigt mange produkter ud, kan der være penge at spare.

Find en partner

Det første du skal tænke på, er at finde ud af hvilke lande du gerne vil sende dine produkter til, og derefter skal du finde en partner der skal stå for logistikken og transporten. Hvis du f.eks. gerne vil ind på det litauiske marked, skal du finde en partner der kan sørge for transport til Litauen

Sådan finder du en partner

Når du har fundet ud af hvilke markeder du gerne vil ind på, og hvor dine produkter skal sendes hen, så er det tid til den mere praktiske del af det at finde en partner. Den letteste måde du kan gøre dette på, er ved at gå ind på Google og søge efter forskellige transportfirmaer, der kan stå for at transportere dine produkter til de ønskede lande. 

Indhent flere tilbud

Du skal ikke bare vælge det første og bedste transportfirma du kan finde. Der kan være store forskelle på priserne og det er heller ikke sikkert at det firma du finde, kan transportere dine produkter til de ønskede lande. Det er derfor vigtigt at du tager dig god til og finder nogle potentielle partnere, der kan levere præcis den ydelse du har brug for. Dernæst skal du indhente tilbud fra de forskellige partner, så du enten kan vælge den der kan levere den billigste løsning, eller den bedste.