Reparation af badekar

Professionel reparation af badekar

Professionel reparation af badekar

editorial

Er du netop kommet i besiddelse af et hus eller en lejlighed af ældre dato, hvor det oprindelige badekar er intakt? Så har du sikkert mere end én gang overveje at udskifte dette.

Et gammelt slidt badekar er nemlig sjældent det kønneste syn i verden. Når et badekars emalje er ødelagt og grimet af kalk, okker og rust fra rørene vil det ikke virke særligt indbydende.

Du vil med stor sandsynlighed ikke have lyst til at nedsænke dit legeme i et badekar hvis indvendige overflade er skæmmet af gullige eller brunlige plamager med en ru overflade. Og dette er der ikke noget at sige til.

De misfarvede pletter er nemlig ikke blot grimme at se på. De fungerer også som grobund for utallige mikro organismer som trives i den slidte emalje hvor de kan leve af sæbe eller hud rester som hober sig op i den ru overflade.

Dette er ikke særligt lækkert, hvorfor mange nybagte bolig ejere i mange tilfælde vælger at skille sig af med badekarret. Og det er faktisk synd – for et badekar kan faktisk blive rigtig flot igen.

Få repareret det slidte badekar og skab de perfekte rammer for wellness

Det er tilmed ganske rentabelt at lade det gamle badekar reparere frem for at skrotte det.

Når du skal af med et badekar skal du både betale for bortskaffelsen og installation af nyt badekar eller opmuring af en bruseniche. Vælger du i stedet at lade emaljen renovere kan du få et badekar som står ganske som nyt – til en meget lavere pris. Og så er der lagt i kakkelovnen til lange, afslappende karbade inden for hjemmets fire trygge vægge.

Hvem kan reparere mit badekar?

Hos Emaljemanden kan du altid få et skarpt tilbud på reparation af badekar. Klik ind på emaljering-af-badekar.dk og læs mere.