shockwave behandling

Professionel kosmetisk behandling

Professionel kosmetisk behandling

editorial

Har du problemer med fx en mavedelle, du bare ikke kan komme af med? Måske har du endda forsøgt med sund kost og ekstra motion, uden der sker noget. Mange af de kjoler, du ellers ville kunne bære, strammer lige på maven, eller du føler, du stirrer dig blind på den samme delle. Du kan få shockwave behandling i Brøndby.

Få fjernet strækmærker, deller mm.

En kosmetisk klinik i Brøndby, Cool Wave Clinic, kan hjælpe dig med dette. Problemet kan også være store lår, cellulite på lår og bagdel, strækmærker på mave og hofter, dobbelthage eller de såkaldte mormorarme, der forhindrer dig i at gå med ærmeløst tøj.

Hvis du er mand, har du måske et ønske om at få fjernet fedtdepoter eller mandebryster.   

Cool Wave Clinic tilbyder også Ayurvediske Anti-age og Wellnessbehandlinger. 

Det er naturligvis vigtigt med en kompetent, professionel og personlig hjælp til kosmetiske udfordringer. Den hygiejniske standard er høj. Klinikken anvender udtstyr, der er ledende på markedet, som udstyr til fedtfrysning (cryolipolysis) fra Cooltech og ASWT (Acustic Shockwave Therapy) fra Storz.

I Sundhedscentret i Brøndby ligger den nyindrettede klinik med udstyr fra bl.a. Sun Technologies i lækre omgivelser. På Park Allé ligger også læger, fysioterapeuter og andre sundhedssrelaterede klinikker.

Profesionelle – og med personlig erfaring

Sygeplejersken Susanne Marker har næsten 30 års professionel erfaring, er certificeret i alle behandlinger og opdateres hele tiden på den nyeste udvikling. Hun har i øvrigt selv prøvet flere behandlinger, så hun har med andre ord afprøvet dem på egen krop.                         

Klinikken kan naturligvis kontaktes for en konsultation, hvor du kan få afklaret dine spørgsmål. De skal naturligvis høre om, hvad dine ønsker er, så I ender med et harmonisk resultat. Her får du selvfølgelig information om eventuelle bi- og eftervirkninger og selve behandlingsforløbet. Du kan læse mere på coolwaveclinic.dk om klinikken, behandlinger og priser. 

Sundhedsmyndighederne fører tilsyn med klinkken, da den er registreret i Styrelsen for Patientsikkerheds Behandlingsstedsregister.