parasol, parasol til haven, parasol til altanen

Pas på, at din parasol ikke kommer i vejen for andre

Pas på, at din parasol ikke kommer i vejen for andre

De fleste mennesker har en parasol til haven derhjemme, men parasoller til brug på caféer, større til havefester med videre er også umådeligt populære!

Den slags have-møbler er gode til at gemme sig bag solen på de virkelig varme dage, for selvom det måske ikke er dem, vi har flest af i Danmark, så kan de pludselig komme som en hedebølge og flere i træk.

Derfor vil vi danskere helst gerne udnytte disse varme timer mest muligt, og mens det står på i dagstimerne, så vil vi gerne kunne gemme os lidt i skyggen, hvis vi ikke ligefrem er ude for at sole os.

Specielt hvis man agter at opholde sig udenfor længere tid ad gangen, hvor man måske skal hyggesnakke med andre, spise en middag med andre eller bare være ude at nyde solen længe, så vil man måske gerne kunne være der længe nok, uden man skal dække sig til med solcreme hver gang.

Moderne parasoller kan også fås i mange anordninger og funktioner, så de kan passe til mange former for brug, for de kan have en støbefod, så de ikke lige blæser væk, selvom de kan være tunge at bære på.

Men hvis solen så lige står på en bestemt måde, som gør, at den rammer en, men man ikke gider at rykke den store, tunge fod, så kan man jo lige ofte vippe sådan en parasol på midten med et knæk.

Om din parasol til haven eller ved caféen kan sådan noget, så skal man lige holde øje med, at man ikke generer andre med den.

Den kan nemlig stå i vejen, hvis man er mange udenfor, der gerne vil have deres parasoller med; på caféer kan de skærme for cyklisterne eller andre, når de skal omkring.

Så se lige efter, når du retter på din parasol, at den ikke er i vejen for andre.