Optag et favorabelt billån og få råd til drømmebilen
billån

Optag et favorabelt billån og få råd til drømmebilen

Er du træt af at køre rundt i gamle brugte biler, som kan stå af hvert øjeblik det skal være? Gider du ikke længere bøvle med høje værksteds regninger og udgifter til reservedele, som skal udskiftes? Og er dine omkostninger i forbindelse med diesel eller benzin steget uhæmmet igennem de seneste år, fordi din bil ikke længere har samme brændstof økonomi som i sine yngre dage?

Så burde du overveje at investere i en ny bil i stedet for altid at erstatte den gamle med en brugt og slidt én af slagsen. Det eneste, du opnår med den model, er risikoen for at havne i samme problematiske situation efter ganske kort tid. Og er du afhængig af at have en funktionsdygtig bil, bør du kraftigt overveje, om ikke den næste bil skal være fabriksny.

Nye biler – stærke, stabile og økonomiske

Med en ny bil får du nemlig ikke blot den høje komfort og køreglæde. Når alt i din bil er splinternyt, vil der også være længere imellem værksteds besøgene, idet bilen ikke så ofte skal repareres eller have udskiftet dele. Dette vil du tydeligt kunne se i dit budget, lige som den splinternye motor med sin optimale brændstof økonomi vil give dine udgifter til benzin eller diesel et ordentligt dyk.

Den effektive udnyttelse af brændstoffet har også en positiv indflydelse på såvel klimaet som på miljøet – der udledes færre farlige partikler per kørte kilometer. Og du kan tilmed vælge en el- brint- eller hybrid bil i stedet for en konventionel diesel eller benzin drevet bil.

Få bedre råd til din ønskebil med et favorabelt billån

Hvis du vil være helt sikker på at kunne betale den forholdsvis høje nypris på din nye bil, kan du vælge at optage et særligt billån. Læs mere, beregn billån og ansøg om et lån til køb af bil, på ikanobank.dk