hbo nordic

Oplev riddere og atomkraft på HBO Nordic

Oplev riddere og atomkraft på HBO Nordic

editorial

Vælg selv din lørdagsfilm

Du behøver ikke længere at have popcorn og cola klar på slaget 20.00. For den skønne underholdning, der redder din lørdag aften, kan du nu selv bestemme, hvornår skal gå i gang. Med streaming har det aldrig været lettere at starte din film, når du ønsker det, eller sætte den på pause, hvis din svigermor ringer. Engang var det smart at sidde med fjernbetjeningen og zappe mellem 30 forskellige kanaler, på det der blev kaldt flow-tv. Nu kan du bare tage din mobiltelefon, tablet eller computer og afspille dine favorit-serier eller film, lige når det måtte passe dig. Har du et nyere fjernsyn, kan du streame direkte fra det. Alternativet er at sende lyd og billede fra din mobil op på den store tv-skærm med en Google Chromecast. En af de platforme du med fordel kan streame indhold fra er HBO Nordic.

Fantasy og historisk drama

HBO Nordic blev aktiv på det nordiske marked i 2012. Siden har den amerikanske betalings-tv-kanal mest gjort sig bemærket herhjemme med tv-serier. Fantasy serien Games of Thrones, hvor konger, dronninger og riddere kæmper om tronen har virkelig trukket mange danske seere til. Her har man nemlig kunnet følge en række danske skuespillere som Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og Pilou Asbæk i et hæsblæsende eventyr, der byder på mange overraskelser. Men også den historiske dramaserie Chernobyl, om katestrofen ved Tjernobyl i 1986, har overrasket mange positivt. Du får altså rigtig meget for din hbo pris, som i 2020 ligger på 99 kr. pr. måned.

Kan få baghjul af Disney

Den største konkurrent for HBO Nordic er helt sikkert Netflix, der har et større udvalg af film og tv-serier. Men i horisonten venter en ny konkurrent, der kan give både HBO Nordic og Netflix baghjul. I efteråret 2020 er det planen, at Disney koncernen vil udrulle deres nye streamingtjeneste Disney+ til danske seere. Her bliver du præsenteret for eksempelvis Løvernes Konge, Aladdin og Frost. Alt det gode indhold Disney har præsenteret os for igennem generationer, vil du nu kunne streame dig til derhjemme. Og så kommer der selvfølgelig også nye film og tv-serier fra Disney på denne platform.