øreringe

Øreringe der matcher

Øreringe der matcher

editorial

Øreringe er et fantastisk smykke, som kan bruges til hverdag eller fest. Et sæt flotte øreringe kan være det sidste der skal til, for at sætte det perfekte outfit sammen. Her i indlægget kommer vi ind på forskellige typer øreringe, som kan hjælpe dig med at fuldføre dit outfit.

Øreringe af guld

Det har i mange hundrede år været populært med øreringe af guld, og det kan vi sagtens forstå. Et sæt flotte guldøreringe kan passe til det meste, det kan passe til farverigt tøj, en smuk kjole eller noget simpelt sort. Derfor går man aldrig galt i byen med et sæt øreringe af guld, uanset om det er hvidguld, rose guld eller den guld vi alle kender.

Øreringe af sølv

Er man til lidt mere nedtonede øreringe, så kan man gå med et par øreringe af sølv. Ligesom øreringe af guld, så matcher øreringe af sølv med det meste tøj, hvad end det er en kjole, et simpelt outfit i sort, eller noget helt tredje.

Hjemmelavede øreringe

I dag er det blevet muligt at lave sine egne smukke øreringe. De kan laves med mange forskellige materialer, men det er blevet meget populært at bruge perler i forskellige farver til at lave øreringe med langt vedhæng. Er man til noget mere simpelt, så kan man nøjes med at bruge et simpelt materiale, og lave en lille smuk ørering.

Øreringe med sjovt vedhæng

Kan du godt lide at udfordre dit outfit, så kan det være du skal have en ørering med et sjovt vedhæng. Det kan være en ørering med en gul gummiand, en ørering med en boksehandske eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige, og de kan købes over alt i Danmark. Du kan f.eks. finde øreringe i Aalborg, i Aarhus, i Odense og København. Der er helt sikkert også et sted i de mindre byer.