autoværksted - mekaniker

Når en mekaniker måske er på kant med loven

Når en mekaniker måske er på kant med loven

Det er desværre ikke alle velmenende gerninger, som ender med at være lovlige, selvom man ikke tiltænkte at bryde loven – og alligevel er der også dem, der bryder loven alligevel, selvom de godt ved, det er forkert.

Det har nogle gange noget at gøre med, at man ikke forbinder det med en “reel” forbrydelse såsom at begå indbrud, begå mord eller lignende. Man gradbøjer jo bare nogle af reglerne, og desuden er der så mange andre, der gør det samme, mener man, uden man har belæg for det argument.

Danmark fører meget kontrol med deres virksomheder herhjemme, og der er meget kontrol med og regler for, hvad man må og ikke må, når man er på arbejde og krydser grænsen over til det private.

For nogle er det måske lidt bøvlet og irriterende med al den kontrol, da nogle ting så går langsommere at gennemføre, men omvendt sikrer det også, at vi lever i et land uden megen korruption eller regelbryd.

Som regel.

Tænk over det som mekaniker, hvis du er på kant med loven

Vi skal som bekendt her tale om det med at være mekaniker blandt andet som peugeout mekaniker i Aalborg, og her kan man fx nok regne ud, at hvis man ikke skriver en regning på noget eller medregner moms, så er der tale om noget ulovligt.

Men selv mindre gerninger, som man egentlig bare gør for at være flink, kan også give bagslag og hvis ikke ulovlige så i hvert fald på kanten med loven.

Må man tage noget værktøj med hjem fra værkstedet og lige bruge derhjemme? Nej, det tilhører værkstedet og skal bruges til at udføre arbejde på stedet med.

Må man lige tage en kuglepen med hjem uden at spørge? Nej, det er tyveri fra arbejdspladsen.

Må man tage firmabilen eller en kundes bil og køre privat i, fordi man lige skal hente noget? Nej, det må man heller ikke.

Og sådan er der flere eksempler, som man måske ikke har tænkt over.