vinduesmontage

Mangler du vinduesmontage i Fredensborg?

Mangler du vinduesmontage i Fredensborg?

editorial

Få monteret dine vinduer – korrekt første gang 

Når du står overfor dit byggeprojekt, er det vigtigt, at tingene bliver gjort ordentligt. Et godt eksempel på dette, kunne for eksempel være, når du står og skal have lavet de første sæt farve hos frisøren. Som en pige, tror jeg nemlig, vi alle sammen kender det. 

Første gang, man får lov til at tage til frisøren og rent faktisk få en farve i af sin mor, er det vigtigt, at alt forløber lige som det skal. Hvem gider komme ud med tissegult hår, eller sidde med den værste grimme manke set til tider? Nej, det er aldrig sjovt. Et godt bud, kunne derfor være at huske på, at få det gjort ordentligt – også i første omgang. 

Et andet eksempel kunne være ens tatovering. Den skal også bare spille første gang, være lige som man gerne vil have den, og ikke være grim eller underlig. Den skal være på kroppen resten af ens liv, og det er bare vigtigt, at tingene spiller.

Og det gælder altså også dine vinduer … hvis ikke de bliver monteret korrekt første gang, kan du risikere at løbet så er kørt. Og hvem gider have grimme vinduer? 

Ting, du bør tage højde for: 

– Hvor store er dine vinduer? Nogle vinduer kræver mere isolering og tykkere karme for eksempel. Og jo, det kan godt være, at dengang du var barn, var det fuldkommen ligemeget. Men sådan er det altså ikke i dag. Der er regler.

– Hvor meget vil du af med? Materialer koster penge, og sjovt nok, er de lidt mere eksklusive, lidt dyrere. Gør derfor op med dig selv, hvor meget du vil af med. 

– Hvornår vil du fryse ihjel eller nyde sommerens dufte? Overvej hvad tid på året, du starter på vindueprojektet. Få det eventuelt gjort om foråret, hvor du kan overskue, at der bliver nogle dage uden vinduer.