Stof / metervarer / sy / gør det selv

Man finder det gamle gør det selv-arbejde

Man finder det gamle gør det selv-arbejde

editorial

Måske har man gået med et syprojekt i lang, lang tid, hvor man startede på det, men man så mistede gejsten, fordi man godt kunne se, at det ville komme til at tage lang tid at gennemføre, og det havde man bare ikke tålmodigheden til.

Man har endda vænnet sig til, at der ligger sådan et halvfærdigt projekt ovre i hjørnet, fordi det så ser ud som om, at man er kreativ.

Man siger da også til sig selv, at man gør det færdigt “snart”, men det har man bare gået og sagt i flere måneder, så “snart” ser ud til at løbe ud i sandet.

Det vil bare være et nederlag, hvis man lagde det længere væk eller smed det ud, og man brugte trods alt godt med penge i Stofdepotet, da man skulle købe materialerne til projektet i sin tid, så det ville også være spild af penge.

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Kan du se enden på dette gør det selv?

Det kan også være på loftet, at man falder over noget, som man arbejdede på for mange år siden, men det er så blevet til et minde, hvor det har sin egen charme, at det ikke er blevet færdigt.

Men sådan har du det bare ikke med det, der ligger ovre i den sykurv, som du også købte til formålet i samme ombæring.

Du kunne lyve for andre, der spørger ind til, hvorfor du har lagt det væk, men det vil også afsløre sig, at du eller en anden i familien ikke går med det, som du var ved at arbejde på.

Det er jo en ærlig sag, hvis man ikke har tiden til det, for det skal jo laves ordentligt, eller måske har man bare mistet gejsten og kastet sig over noget andet, man hellere vil fordybe sig i.

Sådan kan man komme til at skifte interesse.