hudpleje mænd

Mænd bør bekymre sig om deres hud

Mænd bør bekymre sig om deres hud

editorial

Hudlæger og kosmetologer prøver ihærdigt at få mænd over hele kloden til at forstå at hudpleje til mænd er essentielt.

Uanset hvilken alder du har, er der fordele ved at udvikle en fast rutine til pleje af din hud – cremer og lotioner – serier af hudpleje til mænd er specialt udviklet til mændenes hud, der er anderledes og grovere end kvinders mere delikate hud.

Men hvorfor? Fordi hudpleje til mænd vil holde din hud bedre, friskere og yngre i længere tid – samt afværge solskade.

Mange mænd mener ikke de har tid til at bruge cremer og lotioner som en del af deres rutine, og mener heller ikke at de har brug for en skønhedsrutine. Sandheden er dog, at det har de.  Det vigtigste man(d) kan gøre, er at bruge solcreme dagligt.

Solcreme er den hudpleje til mænd der gør mest for at holde din hud beskyttet i lang tid. Solskader bliver kun værre hvis man ikke gør noget ved problemet, men det betyder heldigvis også at jo hurtigere du gør noget for at forhindre skaderne – ved for eksempel at bruge en fantastisk hudpleje til mænd, jo hurtigere kan du redde din hud.

Fugtighedscreme er en anden vigtig af hudpleje til mænd. Det vil med tiden reducere antallet af den slags rynker og fine linjer, der får dig til at se ældre end du rent faktisk er.

Din hud vil føles mere smidig og sund, få en naturlige glød og du undgår den “stramme” følelse, huden kan få, når du vasker dit ansigt om morgenen. Øjencreme er en anden vigtig del af rutinen, den er specielt formuleret til behandling af det tynde øjenområde, hvor man ofte ser de første rynker.

Til dem der hævder, at de bare ikke har tid til at udvikle og vedligeholde en hudpleje-rutine, må man bare sige: Det er bare ikke sandt. Det er ikke farligt, ikke komplekst og vil komme dig til gode. Vi lever alle længere i dag, så hvorfor ikke se godt ud i enhver alder?