juletræer

Lidt at huske på i forbindelse med juletræer

Lidt at huske på i forbindelse med juletræer

Her er lige lidt at huske tænke på, når man skal købe juletræer, om man så gør det som en privat person, der skal skaffe et enkelt juletræ til familien, eller man måske er en forretning, der vil handle en massere juletræer engros ind, så man kan sælge dem videre til private kunder.

For det første skal man huske på, hvordan man opbevarer dem, og desto flere man har liggende, desto større plads skal man have, og man skal helst have dem alle liggende under de samme forudsætninger, så man ved, de er blevet udsat for de samme betingelser.

Her skal der være koldt, men der skal ikke være alt for fugtigt.

Kan man få juletræerne, så de er bundet ind i net, så er det også en fordel, så de ikke fylder for meget, eller grenene kan filtre sig ind i ting eller skubbe ting ned, de rammer ind i.

Når man så skal sætte juletræet op, så er det vigtigt, at man har en god juletræsfod til den slags.

Man kan lave/købe den lette slags, der er to brædder, der er sat sammen som et kryds, som man hamrer i bunden på juletræet, men så er det også svært at rette til, hvis træet står skævt.

Er det muligt, så skal man helst have den slags, hvor man sætter bunden af træet ned i et hulrum, hvor man så skruer det til. Så er det lettere at skrue til og rette rundt.

Dog kan træet naturligt også være skævt, så det kommer an på, fra hvilken vinkel man ser på træet.

Lad ikke træet stå for længe, efter det er blevet brugt, for det fælder med mange nåle bagefter, og specielt visse grantyper har en tendens til det.

Så hvis træet er gammelt, så kan det virkelig fælde en del, når man forsøger at få det ud.