teltudlejning

Lej et telt til din næste fest

Lej et telt til din næste fest

Hører du til dem, der gerne vil fejre livets store begivenheder hjemme hos dig selv, så er telt i haven den ideelle løsning

Det er de færreste, der kan huse 20-50 gæster i sin bolig på én gang. Men hvis det nu er det antal gæster, man gerne vil have med til sin fest, må man finde en løsning, der gør huset større. Det kan såmænd knibe med pladsen, blot studentervognen kommer forbi – og i regnvejr fylder en busfuld opstemte studenter rigtig meget inde i stuen.

Til konfirmationen, brylluppet, den runde fødselsdag og mange andre anledninger er det en god ide at leje et telt til haven. Det kan vise sig at være en god investering i forhold til at have mange mennesker proppet ind i dit hus, hvor gulve og møbler risikerer at blive ridsede og ødelagte.

Det behøver ikke koste en formue

Der er flere forskellige muligheder for at leje et telt til sin fest. Du kan selvfølgelig vælge at købe en stor pakkeløsning inklusive gulv, møbler, service og varmeapparater, – det bestemmer du. Men du kan også sagtens finde en løsning, der ikke koster en formue at leje i et par dage. I hele Jylland er der flere professionelle udlejere af telte, for eksempel https://www.jewi.dk/

Hvis du ikke er vant til at håndtere opsætning og nedtagning af et telt, vil det være en god idé at tilkøbe det. Så kan du også bedre slappe af under festen uden at være nervøs for, om det hele nu holder, hvis det skulle blæse op undervejs.

Nogle vælger at lave al maden selv, mens andre bestiller den udefra. De fleste professionelle teltudlejere har fingeren på pulsen i forhold til gode cateringfirmaer, så spørg din leverandør, om de har mulighed for også at koordinere maden.

 

teltudlejning

 

Forbered dig grundigt, inden du beslutter dig

Det er vigtigt, at du på forhånd gør dig klart, hvad du præcist har brug for. Teltudlejer har helt sikkert en hel masse spørgsmål om dit behov, så gør dig gerne følgende overvejelser, før du indhenter tilbud:

• Hvor mange mennesker skal teltet kunne rumme?
• Hvor mange borde (runde eller firkantede) skal der være plads til?
• Skal der være fast gulv i teltet?
• Hvor højt skal teltet være?
• Skal der være døre i?
• Kan du selv sætte det op og tage det ned?
• Er det nødvendigt med varmeapparater?

Hvis du har skrevet svarene på disse spørgsmål ned, gør du lejeprocessen meget nemmere.

Hvad enten du er privat, en virksomhed, en organisation eller andet, kan du trygt stole på, at teltudlejere, der har været mange år i branchen, har styr på festen – i al slags vejr.