reiki undervisning

Lær at heale gennem Reiki undervisning

Lær at heale gennem Reiki undervisning

editorial

Har du altid være nysgerrig på healing, og hvordan man ved hjælp af håndspålæggelse kan hjælpe andre mennesker med at få det bedre? Så kan det være at Reiki undervisning er lige noget for dig. Reiki undervisning giver dig nemlig muligheden for, at du selv kan lære at mestre denne form for healing. 

Hvad får du ud af Reiki undervisning? 

Få din naturlige evne til at heale forstærket 

Når du først starter på Reiki undervisning, vil der arbejdes med, at der skal fjernes forskellige blokeringer, der er i dit energisystem. Disse blokeringer kan nemlig have spændt ben for, at du endnu ikke har kunne heale andre. 

Lær fundamentale håndstillinger

Når du får Reiki undervisning vil du få vist en række fundamentale håndstillinger, som der arbejdes med, når der heales. Der er nemlig gennem disse håndstillinger, at du er i stand til at hjælpe andre mennesker med at få det bedre. 

Lær mere omkring fysiske symptomer og følelsesmæssige årsager

Reiki undervisning vil også lære dig mere omkring, hvilken kobling der er mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige årsager. 

Hvor kan du få Reiki undervisning? 

Du står ret godt stillet, hvis du gerne vil i gang med Reiki undervisning. Der findes nemlig en række forskellige firmaer, du kan kontakte, når du gerne vil til at praktisere healing selv. Det kan her anbefales, at du starter med at søge online efter Reiki undervisning. På denne måde kan du nemt og hurtigt få et overblik over de firmaer, du kan kontakte, og som tilbyder denne undervisning. 

Når du har fundet firmaer, som udbyder Reiki undervisning kan du forholde dig til, hvornår du kan starte, hvordan undervisningen er bygget op, og ikke mindst hvad du skal betale. Ud fra disse få parametre kan det nemlig være en smule nemmere at beslutte dig for, hvem du skal starte ved.