indesign kurser

Lær at bruge InDesign, og lav flot grafik!

Lær at bruge InDesign, og lav flot grafik!

InDesign er en del af Adobes pakke af utrolig gode programmer. Adobe har programmer til alt fra grafik, video og illustrationer. InDesign bruges især til grafikker som f.eks. brochurer, kataloger eller flyers. Når du skal lære at bruge programmet, er det en god idé at tage på et kursus. Programmet har nemlig mange funktioner, som kan være svære at finde rundt i for den utrænede. 

Det kan du bruge InDesign til 

InDesign kan bruges til et væld af opgaver. Grafiske opstillinger, der er mulige at lave i programmet, kan være alt fra:

– Kataloger

– Brochurer

– Flyers

– Visitkort

– E-bøger

– og meget mere.

Der er virkelig mange muligheder. Du kan både opstille grafiske ting, der skal bruges online som billedefil eller pdf. Eller grafiske dokumenter som skal sendes til tryk. 

InDesign kurser hos 4D

Drømmer du om at lære at bruge InDesign? Blive bedre til det? Eller vil du sende nogle af dine medarbejdere på kursus i at bruge programmet?

Kursusvirksomheden 4D tilbyder nogle rigtig gode Indesign kursus København. Her kan du både deltage i:

– Et grundlæggende kursus

– Et udvidet kursus

– Et basiskursus på engelsk

– Et kursus for øvede på engelsk

4D har åbne kurser, hvor alle kan tilmelde sig. Men de kan også lave et kursus kun for dig og dine medarbejdere. Derudover tilbyder de også InDesign workshop, hvis du eftersøger mere gruppedynamik, når dine medarbejdere skal lære at bruge programmet. 

På kurserne lære du at bruge de helt basale funktioner i programmet. Når du tager på et af kurserne for øvede, arbejder du videre med mere avancerede redskaber i programmet. 

Vil du vide mere om kurserne hos 4D? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du kan læse udførlige beskrivelser af de forskellige kurser. På hjemmesiden kan du også se resten af deres store udbud af kurser. Måske er der flere programmer, du gerne vil lære at bruge?