Firmagaver

Køb nemt firmagaver med dit logo til dine kunder på nettet

Køb nemt firmagaver med dit logo til dine kunder på nettet

editorial

Når du skal give en gave til dine kunder, er det jo en meget god ide, at du minder dem om, hvor den kommer fra, ved at sætte dit logo på den. Det kan dog virke besværligt, hvis du selv skal ud og finde ud af, hvordan du kan sætte logoet på. Heldigvis findes der en webshop, der har gjort det meget nemmere for dig. 

På webshoppen julefabrikken.dk sælger de en række forskellige firmagaver. Det er både gaver, som du kan give til andre virksomheder, og gaver, som du kan give dine medarbejdere i julegave. Det er jo også vigtigt at huske på. 

Når du bestiller en gave med logo, vil der være en minimumsbestilling på typisk 50. Når du bestiller det antal, kan du bare sende dit logo til julefabrikken.dk, så sørger de for, at logoet kommer til at stå på dine gaver. Nemmere kan det altså ikke blive for dig. 

Undervurder ikke effekten af en gave

Måske tænker du, at det er lidt fjollet, at du sender en gave til dem, du arbejder sammen med, eller dem, du gerne vil arbejde sammen med. De må da kunne gennemskue, at du gør det, fordi du gerne vil bevare samarbejdet, eller fordi du gerne vil have opmærksomhed fra dem. Men du skal ikke undervurdere, hvor meget en gave betyder. 

Når vi får en gave fra andre, bliver vi jo glade – også selvom der måske er en bagtanke med det. Du kender det sikkert selv, når du modtager gaver i din virksomhed. Der bliver du jo også glad, også selvom du ved, at firmaet måske håber på, at I kommer til at arbejde tættere sammen i fremtiden. Men det styrer du jo heldigvis selv. Selvom du får en gave, er du jo i stand til at vurdere, hvor meget du vil arbejde sammen med andre. Det er andre også, men de bliver jo glade alligevel.