fedtsugning

Kan man nå en grænse for en fedtsugning?

Kan man nå en grænse for en fedtsugning?

editorial

Mange mennesker var nok så lykkelige, da de erfarede, at det var muligt at få foretaget en fedtsugning!

Så var der pludselig en let måde at tabe sig på, hvis man bare kunne få fjernet fedtet ved at få det suget ud, så der var mindre fedt og mere af det gode i kroppen.

Men så simpelt er det jo bare ikke.

For det er jo ofte selvforskyldt den slags, hvorfor man tit og ofte selv skal betale for det, og det kan blive virkelig dyrt at skulle have foretaget den slags, hvis man skal have foretaget meget af det.

Og det er jo heller ikke godt for kroppen i længden, hvis man vælger den “løsning”, at man bare lader fedtet blive suget ud af en, hver gang man er blevet tyk.

Og så er der jo også sådan noget med at være tyndfed, som betyder, at ens krop faktisk er fed i livsstil, men det er bare ikke til at se.

Måske man skal lægge livet om

Derfor kan det på ingen måde tilrådes, selvom man måske har mange penge, at man bare vælger at lade sig fedtsuge hver gang, man synes, man er blevet for tyk.

Desuden skal der jo også lidt mere til, hvis man vil holde det godt med ens liv, for at fjerne fedtet i sig selv er jo ikke vejen til at have det godt, selvom man måske bare går efter det ydre.

Man skal også have det godt indvendigt i både psyken og kroppen.

Man kan endvidere også være blevet for tyk til, at en fedtsugning er nok, hvorfor man skal have opereret fedtet væk på en anden måde.

Er det virkelig en tilværelse, man har lyst til at leve i det lange løb?

Måske man mere skal se på, om man burde lægge livet om efter den eventuelt første fedtsugning.