tømrer og snedker

Inspiration og overvejelser til tilbygningen

Inspiration og overvejelser til tilbygningen

editorial

At hyre en tømrer eller snedker er den bedste mulighed for dig, der ønsker en tilbygning. Boligejere finder ofte ud af, at de har brug for mere plads i deres hjem, end huset oprindeligt tilbød. At bygge en tilbygning er en lang proces med både overvejelser, planlægning og selve byggeprocessen.

Før du kan gå i gang, skal du vide, hvad der kan lade sig gøre. En tømrer ved, hvordan man udfører arbejdet professionelt og hvad der kan lade sig gøre og du sparer både tid og penge samtidig med, at du ender med et smukt slutprodukt.

 

image

 

Hvorfor det er en god idé at hyre en tømrer

Som nævnt oplever mange boligejere, at deres hjem ikke har nok plads efter nogle år. Udvidelsen af et hus kan være en langvarig proces. Det kræver overvejelser om, hvor tilbygningen skal bygges i forhold til ejendomsgrænsen, og hvad der skal ske med det oprindelige hus. Hvis du hyrer en tømrer, ved de, hvordan de skal udføre arbejdet professionelt og de ved, hvad der kan lade sig gøre. Du risikerer derfor ikke at spilde din tid på at planlægge nogle ting, som alligevel viser sig ikke at kunne lade sig gøre. De lever af deres ekspertise og de vil sandsynligvis få arbejdet udført meget hurtigere, end du kunne gøre på egen hånd.

Hvordan finder jeg den rette person til jobbet

Den bedste måde at finde den helt rigtige tømrer på, er f.eks. ved at spørge venner og naboer om anbefalinger. Det kan være, at du er heldig, at de har tidligere erfaringer med et firma, som de kan anbefale. Internettet er også en god kilde til at finde et godt firma, da du kan se eksempler på deres arbejde og læse anmeldelser fra andre kunder. Der er altså mange muligheder for at finde den helt rigtige til netop dit projekt og du kan læse mere om dine muligheder her: https://www.ebkaps.dk/.