Plankebord

Indret dit hjem med et smukt plankebord

Indret dit hjem med et smukt plankebord

Den nordiske designtradition er begyndt at fylde de danske hjem. Det er især med naturlige og rustikke materialer som træ. Der ses derfor flere og flere møbler i træ i de danske hjem. Et af de mest populære træmøbler lige nu er de super lækre plankeborde. Det er slut med egetræsfiner og laminat! Du kan nu få et naturligt og smukt udseende bord, som ikke ligner det, alle andre har stående. Virksomheden Hipstory producerer nemlig helt unikke plankeborde, som ovenikøbet også er håndlavede. 

Håndlavede og unikke plankeborde 

Hipstory står bag en ekstraordinær håndværksproduktion af elegante og rustikke borde, som er lavet af træplanker. Det er ikke sikkert, at de er de første, der fik idéen. Men man må sige, at de virkelig har ført konceptet godt ud i livet. Hos Hipstory kan du nemlig designe dit helt eget plankebord. Ja, du hørte rigtigt. Slut med at købe et bord, der er lige lidt for kort. Eller lige en tand for langt. Hipstory tilbyder, hvad kunderne i stigende grad efterspørger, nemlig helt unikke og håndlavede møbler, som kunden selv kan sætte sit præg på. 

Alle borde, der laves af Hipstorys dygtige håndværkere, bliver produceret af utrolig gode kvalitetsmaterialer. Du er derfor sikker på at købe godt håndværk, der holder med tiden. 

Udover plankeborde så har virksomheden også en hel masse andre lækre, nordiske møbler. Se mere her Hipstory.dk

Indret med et rustikt plankebord

Lige nu ser vi nok allerflest plankeborde som spiseborde. Men du kan også sagtens indrette din stue med et sofabord i træ. Kører du den nordiske stil i dit hjem, så kan et plankebord passe ind i hvilket som helst et rum. Selv som natbord ved siden af sengen. Eller som pyntebord i hjørnet af stuen. Der er mange muligheder, og det er helt op til dig, hvordan du vil indrette dit hjem med dit nye plankebord!