Inkasso service

Inddriv dine penge med inkasso service

Inddriv dine penge med inkasso service

editorial

Kunder der ikke betaler til tiden, er en stor byrde for enhver virksomhed, lille som stor. For når man har leveret et produkt eller udført en service, har man også brug for betalingen til at aflønne medarbejdere, betale for materialer, husleje osv. For mange dårligere betalere kan derfor være meget skadeligt for en virksomhed. Er man selvstændig og er man kun sig selv, handler det f.eks. om ens egen løn. Alle slags virksomheder i de fleste brancher kan derfor få brug for effektiv inkasso service. 

Hvornår skal du vælge at hyre et inkassofirma?

Hvis ikke du skal betale noget, medmindre du opretter en sag, så kan det altid betale sig at blive oprettet som kunde ved et inkassofirma. På den måde er du klar til hurtigt at oprette en sag, hvis problemet skulle opstå. Begynder du så at opleve mange dårlige betalere, kan du derefter opgradere til et andet abonnement ved inkassofirmaet. 

Hvad skal du betale for inkasso service?

Det er forskelligt, alt efter hvilket firma du vælger og hvilken type inkasso service, du vil have ved dem. Flere inkassofirmaer tilbyder forskellige services og abonnementer til små, mellemstore og store virksomheder. 

Skal du gøre det selv eller overlade sagen til inkasso?

Hvis du har tiden til det og gerne vil spare nogle penge, kan det være fornuftigt at føre inkassosagen selv. Nogle firmaer tilbyder en form for selvbetjeningsløsning, hvor du stadig selv kontakter din kunde telefonisk. Hvis ikke du selv har tiden til det, bør du vælge en inkasso service, hvor firmaet står for hele sagen.

Collectia hjælper dig godt videre 

Collectia har mange års erfaring med at inddrive penge fra dårligere betaler. De benyttes af mange danske firmaer. Virksomheden tilbyder sine kunder online oversigt over inkassoprocessen og gør det let at oprette en sag med deres mobil app. 

Læs mere om deres inkasso service her.