elektra kaffemaskiner

Hvor kan man servere kaffe fra Elektra kaffemaskiner?

Hvor kan man servere kaffe fra Elektra kaffemaskiner?

editorial

Spørgsmålet her ovenover betyder i denne sammenhæng egentlig, hvor man kan have disse maskiner stående, hvorefter man kan brygge kaffe med dem og servere dem mod eventuel betaling.

Helt præcist kan vi tale om de flotte espressomaskiner i metal, der ikke fylder så meget og heller ikke koster alverden at anskaffe sig og kan leveres mod fragtbetaling.

Se dem her: https://kaffeexpressen.dk/produkt-kategori/espressomaskiner/elektra-espressomaskiner/ 

Størrelsen gør også, at man næsten kan have dem stående de mindste steder, hvis man nu har et lille køkken, hvor man gerne vil kunne lave sig en kop espresso fra en maskine, der holder længe.

Men den praktiske størrelse gør også, at man kan have dem stående i mange sammenhænge, hvor man sælger kaffe ud.

Det vil vi kigge nærmere på i denne artikel og give inspiration til, hvor man kan sælge espresso fra med denne maskine.

Espresso med videre til folket fra Elektra kaffemaskiner

Det oplagte er jo at have dem stående i caféer, hvor man så kan have plads til flere, så det er muligt at lave flere kopper espresso på samme tid.

Men hvad med for eksempel markedsdage, hvor folk bliver udmattede og trætte af at handle: her kan man jo også slå en lille bod op, hvor man kan sælge kaffe fra via disse maskiner.

Det kunne da også være på festival, at man havde en Elektra kaffemaskine stående, for i nyere tid er folk blevet bevidste om at have et større udvalg af drikke og mad, hvorfor mange mennesker godt kan have brug for en god kop kaffe, mens de er på festival.

Det kan jo også være til en fernisering, et jubilæum eller andet, hvor man lige stiller en lille kaffebod op med maskiner fra Elektra, så man kan servere gratis kaffe.

Duften fra kaffebrygningen fra disse maskiner skal nok være med til at lokke folk til.