Carport

Hvilken carport skal du vælge?

Hvilken carport skal du vælge?

I langt de fleste tilfælde følger der en carport eller garage med i forbindelse med et boligkøb. Der er flere fordele i at have en carport eller garage tilknyttet sin bolig, som vi kommer nærmere ind på i artiklen. 

Hvis din nuværende carport eller garage er forældet, slidt eller hvis du slet ikke har en, kan vi måske gøre dig klogere på, hvilken garage eller carport du skal vælge til din bil. 

Fordele ved at have en garage eller carport

Der er som udgangspunkt flere fordele i at have en garage eller carport til bilen. Først og fremmest har vi et klima, vind og vejr i Danmark som gør det hårdt for bilen at være ude hele året. Da det regner meget og samtidig er koldt danner det gode forhold til at bilen lettere kan ruste. Ved at have en carport eller garage, kan din bil holde i tørvejr hele året rundt. Det gør både at regn og sne ikke sætter sig på bilen, men den i stedet hurtigere kan tørre. 

Om vinteren er det en stor fordel at have en garage eller carport til sin bil. Dermed slipper du for at komme ud til en bil som er dækket til med sne eller is. Du kan i stedet sætte dig direkte ind i bilen og køre på arbejde. 

En anden stor fordel ved at have en garage eller carport er også, at du minimere risikoen for hærværk og indbrud i bilen. Da den står beskyttet, vil det holde de fleste væk fra bilen. 

Hvilken carport eller garage skal du vælge til din bil?

Der er i dag flere forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal have bygget en garage eller carport til din bil. Alt efter om du har en eller to biler i husstanden, kan du vælge mellem enkelt eller double-carport til din bolig. Læs mere om dine muligheder her