belægning

Hvad vælger du for en belægning?

Hvad vælger du for en belægning?

editorial

I denne artikel skal vi se nærmere på, når man vælger at få sig en belægning udenfor, men derfor kan man jo godt høste inspiration fra, hvordan man har valgt at gøre det indenfor, selvom man ikke kan bruge det samme udenfor.

Det kan være ved, at man ser på, hvordan designet flugter med indretningen indendørs, så man også ser på, hvordan man kan skabe et helhedsindtryk udenfor, der passer med den oplevelse, man gerne vil skabe her.

Men belægningen kan være af en helt så praktisk grund, at man ellers hidtil bare har haft et underlag af jord, som der har været hullet og bumpet og på ingen måde behagelig at køre over med enten bil eller cykel.

I regnvejr blev det også sumpet og ulækkert, og når det regnede om vinteren, frøs regnen til is i de små huller, og der var fare for, at man kunne vælte på cykel eller gåben, når man gik over disse huller.

image

Det skal være en pæn belægning

Så nu var der endelig mulighed for at lægge en anden belægning ud, og det kunne være sådan noget med, at man valgte fliser.

Det bliver pludselig en helt rar oplevelse at køre over de fliser, når man lander ved ens indkørsel, fordi bilen ikke hopper fra side til side, og man behøver ikke snegle sig afsted.

Men det kan måske også være, man hellere vil lægge nogle sten ud, som der skal fungere som belægning, hvor man fordeler dem ligeligt.

Man kan lide synet af dem, og så kan man godt lide den knasende lyd, som det giver, når man kører over dem.

Man skal så lige sørge for at holde øje med de sten, om de bliver skubbet op i bunker, og jordunderlaget bliver blottet, når man kører over det, så det skal skrabes rundt på ny, så det dækker fint igen.