termisk kikkert

Hvad skal din termiske kikkert også bruges til?

Hvad skal din termiske kikkert også bruges til?

editorial

En termisk kikkert er virkelig et vindunder, hvor man nok for blot nogle årtier siden ville have set det som noget meget højteknologisk, som det kun var militære enheder og regeringer, som der ville have råd til.

Men nu er det en termisk kikkert en ting, som der hverken fylder så meget i størrelsen eller prisen, så man kan anskaffe sig sådan en, om man er et naturmenneske, eller man gerne vil ud at jage.

For hvor man tidligere var begrænset til at kunne jage om dagen, eller man havde et virkelig godt nattesyn, så kan man med den her kikkert ikke blot se levende ting ude i skoven og andre steder, men man kan via farverne, som der kommer frem, også med lethed se, hvad man har med at gøre.

Og så kan man endda bruge sådan en kikkert om dagen!

Nu kan intet dyr gemme sig i buskene længere!

termisk kikkert

En termisk kikkert kan komme i brug mange gange

Men en termisk kikkert findes ikke bare i en enkelt udgave, for det er en, som man kan få i forskellige størrelser, men stadig på en handy facon, så man kan bære de fleste rundt med en enkelt hånd.

Således kan man have den klassiske, som man holder op for øjnene, men der findes også en udgave, som der gør, at man bedre kan afstandsbedømme, hvor langt det givne er væk, og det er jo en vigtig information at have i mange sammenhænge.

Så er der jo også den udgave, som man kan sætte på en riffel, så man både kan se, hvad man retter løbet mod, og så skal man ikke holde kikkerten i hånden samtidig, da den sidder på riflen.

Om muligt kan det være meget praktisk at anskaffe sig flere udgaver af disse termiske kikkerter, så man altid har en, der passer til det formål, man skal bruge den til.