hosting

Hvad kan bedst betale sig - dansk eller udenlandsk hosting?

Hvad kan bedst betale sig - dansk eller udenlandsk hosting?

editorial

Når du vil oprette en hjemmeside, har du sikkert set på, hvilke muligheder du har i forhold til hosting. Der har du sikkert fundet ud af, at udenlandsk hosting typisk er lidt billigere end dansk. Men kan det nu også betale sig for dig at vælge den?

Økonomisk kan det selvfølgelig i mange tilfælde, men der er mange flere hensyn at tage, når du skal vælge hosting. Hvis du gerne vil have kundeservice på dansk, er det for eksempel afgørende, at du vælger dansk hosting. Der kan du enten få hjælp via chat eller telefon. 

Du bør også overveje, hvem du henvender dig til med din hjemmeside. Hvis du henvender dig til danskere, kan din hjemmeside blive en smule hurtigere, når den ligger på en dansk server, og den skal vises for kunder i Danmark. Det er særligt værd for dig at tænke over, hvis du har en virksomhed, da tid jo er afgørende for, at dine kunder ikke dropper at få vist din side, fordi det går for langsomt. 

Dansk hostingfirma med konkurrencedygtige priser 

Et dansk hostingfirma, der er værd for dig at se nærmere på, hvis du gerne vil have lave priser, men samtidig have fordelene ved dansk hosting, er simply.com. De har nogle meget lave priser. Deres billigste abonnement koster dig faktisk kun 10 kroner om måneden det første år. Det bliver derfor meget billigt for dig at få prøvet det med at have en hjemmeside af og finde ud af, om det er noget for dig. 

Efter et år stiger priserne på alle deres abonnementer lidt. Et år er dog også lang tid til at få etableret din hjemmeside og finde ud af, om det er noget, som du vil bruge tid på. Hvis det er en virksomhed, giver det dig også mulighed for at finde ud af, om din virksomhedside kan bære eller ej.