lån penge

Hjemmeside med råd om at låne penge til renovering

Hjemmeside med råd om at låne penge til renovering

editorial

Drømmer du om at låne penge til en renovering? Der findes mange gode råd, når det kommer til at optage lån og renovere din bolig. Og dertil kommer mindst lige så mange spørgsmål. Det kan nemlig godt være lidt af en jungle – dét der med at låne penge.

Hvor skal du låne pengene? Hvad hvis du ikke har friværdi i boligen? Eller opsparingen ikke er stor nok? Læs med her og få svar på dine spørgsmål – og find ud af mere om dine lånemuligheder til renovering.

Sådan låner du penge til din husrenovering

Der er flere måder at låne penge på. Den mest traditionelle lånevej er naturligvis gennem banken eller realkreditinstituttet – hvis det gælder friværdien – men derudover findes der også andre veje til dit lån.

I banken kan du typisk låne til mindre renoveringer. Du kan optage lånet som et forbrugslån eller få det lagt oveni det boliglån, du allerede har på din bolig.

Hvis du vil låne i din friværdi, så foregår det via realkreditinstituttet. Din bolig skal først vurderes, for at der kan findes frem til, hvor meget friværdi der er at gøre godt med. De fleste banker lader dig ikke udnytte 100% af friværdien.

Er de to muligheder ikke en mulighed for netop dig? Så er der andre veje til at låne til din boligrenovering. Der findes flere online banker, hvor du kan låne penge. Desuden kan du ofte også købe på afdrag i byggemarkeder eller andre butikker. På den måde kan du afbetale på materialerne til din renovering. 

Det skal du tænke over

Det du skal overveje, inden du låner penge til at renovere din bolig, er naturligvis, om det er en god idé. Vil du på sigt kunne betale lånet af? Vil det få din bolig til at stige i værdi? Vil det gøre din hverdag nemmere?

På denne hjemmeside kan du læse mere om lån til renovering af boligen.