fadølsanlæg

Gør dig det komfortabelt ved betjening af et fadølsanlæg

Gør dig det komfortabelt ved betjening af et fadølsanlæg

editorial

Der er mange ting, som der kan gøre det meget lettere at betjene selve fadølsanlægget, og det handler blandt andet om den metode, som man skænker øl med, hvad det er for en type fadølsanlæg, og hvad man har at gøre godt med at skænke op af givent øl og udstyr dertil.

Men i denne artikel skal vi se nærmere på noget meget specifikt, når man skænker øl og: Hvor man befinder sig imens.

Og her menes heller ikke lokalet, mangel på samme eller tilsvarende, men om man står op eller sidder ned, mens man gør det.

Hvis man nu for eksempel har en hjemmebar, så er det ikke helt unormalt, at man tager selve fadølsanlægget – løst eller fast installeret – oppe i selve baren, hvor man så har gæsterne på den anden side på barstole, eller man tager øllet med ned i en sofagruppe og drikker det, så man sidder mere blødt.

image

Få den bedste placering ved fadølsanlægget

Men hvis man nu er i den situation, at man er ham, der skal skænke øl fra fadølsanlægget til en masse gæster, der kommer og går, så kan det blive trættende, at man skal stå op og eventuelt skifte hvileposition på den ene ben til det næste.

Her er det nemmere, hvis man kan have en stol til arbejdet at sidde på imens.

Det kan så være sådan en, der er i højde med, hvor fadølsanlægget er, eller man kan have en lavere stol, som man sætter sig på, når der ikke lige er folk for at hente fadøl, så man kan få en pause.

Her skal man bare sørge for, at man så nogenlunde kan ses bag disken, for ellers kommer folk til at gå forgæves, hvilket er uheldigt, hvis man nu skulle servere øl for en del gæster, som man eventuelt skulle tjene på.